Голем избор на програми за различни нивоа на спремност, со или без тежини

Целосна прилагодливост на сите услови.

Достапност на повеќе програми со само една месечна уплата

Одбери го она што те привлекува и пробај различни фитнес модели и дисциплини! Со само една месечна уплата, на дофат ти се поголем број на фитнес програми со различен фокус кои се обновуваат на месечно ниво.

Припадност во нашата Кинетикс заедница

Група за поддршка, едукативни содржини секоја недела, достапност на твоите омилени тренери 24/7 за сите прашања поврзани со фитнес и целокупно здравје

КИНЕТИКС ТИМ

© Кинетикс Фитнес 2021