HIIT me up

Подобри ја кондицијата и зголеми ја издржливоста!

Опис

HIIT me up е кардио програма која се базира на фитнес метод наречен "high intensity interval training". Програмата вклучува 3 тренинзи со вежби за целото тело. Секој тренинг е составен од интервали од вежби со висок интензитет и има широк спектар на кардио движења. Вежбаме без опрема, користејќи ја сопствената тежина како отпор. Идејата е да ја подобрите вашата кондиција, притоа согорувајќи многу масти и калории.

Image 00:38:20

Total body circut

Целта на овој тренинг е подобрување на кондицијата и силата. Вежбаме повеќе големи мускулни групи во исто време со комбинација на вежби за горен дел, долен дел како и вежби за целото тело.

Image 00:37:20

Pure cardio

Just move! Движи и не застанувај. Ве очекуваат долги интервали и ретки паузи. Иии очекувајте добро да се испотите. Доколку веќе вежбате друга програма и сакате да додадете еден кардио тренинг во неделата, ова е правиот избор за вас.

Image 00:40:20

Core, cardio & balance

Денес на мени: склоп на кардио вежби со фокус на зацврстување на јадрото и подобар баланс. Побавен тренинг, но исто толку ефикасен како претходните два.

Image 00:38:20

Total body circut

Целта на овој тренинг е подобрување на кондицијата и силата. Вежбаме повеќе големи мускулни групи во исто време со комбинација на вежби за горен дел, долен дел како и вежби за целото тело.

Image 00:37:20

Pure cardio

Just move! Движи и не застанувај. Ве очекуваат долги интервали и ретки паузи. Иии очекувајте добро да се испотите. Доколку веќе вежбате друга програма и сакате да додадете еден кардио тренинг во неделата, ова е правиот избор за вас.

Image 00:40:20

Core, cardio & balance

Денес на мени: склоп на кардио вежби со фокус на зацврстување на јадрото и подобар баланс. Побавен тренинг, но исто толку ефикасен како претходните два.

Image 00:38:20

Total body circut

Целта на овој тренинг е подобрување на кондицијата и силата. Вежбаме повеќе големи мускулни групи во исто време со комбинација на вежби за горен дел, долен дел како и вежби за целото тело.

Image 00:37:20

Pure cardio

Just move! Движи и не застанувај. Ве очекуваат долги интервали и ретки паузи. Иии очекувајте добро да се испотите. Доколку веќе вежбате друга програма и сакате да додадете еден кардио тренинг во неделата, ова е правиот избор за вас.

Image 00:40:20

Core, cardio & balance

Денес на мени: склоп на кардио вежби со фокус на зацврстување на јадрото и подобар баланс. Побавен тренинг, но исто толку ефикасен како претходните два.

Image 00:38:20

Total body circut

Целта на овој тренинг е подобрување на кондицијата и силата. Вежбаме повеќе големи мускулни групи во исто време со комбинација на вежби за горен дел, долен дел како и вежби за целото тело.

Image 00:37:20

Pure cardio

Just move! Движи и не застанувај. Ве очекуваат долги интервали и ретки паузи. Иии очекувајте добро да се испотите. Доколку веќе вежбате друга програма и сакате да додадете еден кардио тренинг во неделата, ова е правиот избор за вас.

Image 00:40:20

Core, cardio & balance

Денес на мени: склоп на кардио вежби со фокус на зацврстување на јадрото и подобар баланс. Побавен тренинг, но исто толку ефикасен како претходните два.

© Кинетикс Фитнес 2021