Kinetics Originals Vol. 1

Зајакни сила, развиј поголема издржливост и зголеми ja флексибилностa!

Опис

Со програмата Kinetics Originals ќе постигнеш повисоко ниво на целокупниот фитнес на твоето тело. Од поосновни движења на почетокот, со развојот на програмата низ месеците ќе успееш да ги изведеш и најнапредните вежби. Kinetics Originals е прогресивна програма за сопствена тежина, приспособлива на сите нивоа на спремност. Претходно познавање на основите е пожелно. Со четири тренинзи неделно и без посебни реквизити во првите месеци, ќе ги опфатиш сите мускулни групи. За да ти овозможиме континуиран прогрес - секој нареден месец содржи тренинзи потешки од претходните. Дополнително, со текот на времето ќе внесуваме основни реквизити (ластик, тегови) за да те предизвикаме дополнително.

Image 01:04:07

Legs and back

Не би биле фер доколку не ја почнеме женската програма со нозе! За да ја опфатиме цела задна страна на телото искомбиниравме со вежби за грб. Во принцип основни и некомплоцирани вежби, а сепак многу ефикасни. Fundamentals are the key for progress! Слушајте детално објаснување, гледајте за пример и почнете со процесот.

Image 00:58:07

Upper body

Што се случува кога ќе споиме склекови и тренинг на интервали? Точен одговор - максимално потење. Овој тренинг е фокусиран околу горниот дел на телото. Поделен на интервали, овој тренинг ќе ти дозволи да го пронајдеш ТВОЈОТ максимум и ниво на интензитет. Сакаш да следиш прогрес? Забележи колку повторувања ќе оствариш од вежбите и спореди ги со последната недела од програмата!

Image 00:57:07

High impact conditioning

Кратко и слатко - 30 минути посветени единствено на кондиција. Колку ли burpees ќе направиме денес? Уклучи се, расположи се, и дознај!

Image 00:50:07

Total body

Спремни ли сте да гори цело тело? За крај на недела имате total body workout! Вежби за цело тело кои ќе ги активираат сите мускули и имаат кардио ефект. Динамичен тренинг од 60 минути кој ќе ви го крене расположението и ќе ве направи да се чувствувате поексплозивни. Уклучи фокус и пушти се во roller coaster!

Image 01:04:07

Legs and back

Не би биле фер доколку не ја почнеме женската програма со нозе! За да ја опфатиме цела задна страна на телото искомбиниравме со вежби за грб. Во принцип основни и некомплоцирани вежби, а сепак многу ефикасни. Fundamentals are the key for progress! Слушајте детално објаснување, гледајте за пример и почнете со процесот.

Image 00:58:07

Upper body

Што се случува кога ќе споиме склекови и тренинг на интервали? Точен одговор - максимално потење. Овој тренинг е фокусиран околу горниот дел на телото. Поделен на интервали, овој тренинг ќе ти дозволи да го пронајдеш ТВОЈОТ максимум и ниво на интензитет. Сакаш да следиш прогрес? Забележи колку повторувања ќе оствариш од вежбите и спореди ги со последната недела од програмата!

Image 00:57:07

High impact conditioning

Кратко и слатко - 30 минути посветени единствено на кондиција. Колку ли burpees ќе направиме денес? Уклучи се, расположи се, и дознај!

Image 00:50:07

Total body

Спремни ли сте да гори цело тело? За крај на недела имате total body workout! Вежби за цело тело кои ќе ги активираат сите мускули и имаат кардио ефект. Динамичен тренинг од 60 минути кој ќе ви го крене расположението и ќе ве направи да се чувствувате поексплозивни. Уклучи фокус и пушти се во roller coaster!

Image 01:04:07

Legs and back

Не би биле фер доколку не ја почнеме женската програма со нозе! За да ја опфатиме цела задна страна на телото искомбиниравме со вежби за грб. Во принцип основни и некомплоцирани вежби, а сепак многу ефикасни. Fundamentals are the key for progress! Слушајте детално објаснување, гледајте за пример и почнете со процесот.

Image 00:58:07

Upper body

Што се случува кога ќе споиме склекови и тренинг на интервали? Точен одговор - максимално потење. Овој тренинг е фокусиран околу горниот дел на телото. Поделен на интервали, овој тренинг ќе ти дозволи да го пронајдеш ТВОЈОТ максимум и ниво на интензитет. Сакаш да следиш прогрес? Забележи колку повторувања ќе оствариш од вежбите и спореди ги со последната недела од програмата!

Image 00:57:07

High impact conditioning

Кратко и слатко - 30 минути посветени единствено на кондиција. Колку ли burpees ќе направиме денес? Уклучи се, расположи се, и дознај!

Image 00:50:07

Total body

Спремни ли сте да гори цело тело? За крај на недела имате total body workout! Вежби за цело тело кои ќе ги активираат сите мускули и имаат кардио ефект. Динамичен тренинг од 60 минути кој ќе ви го крене расположението и ќе ве направи да се чувствувате поексплозивни. Уклучи фокус и пушти се во roller coaster!

Image 01:04:07

Legs and back

Не би биле фер доколку не ја почнеме женската програма со нозе! За да ја опфатиме цела задна страна на телото искомбиниравме со вежби за грб. Во принцип основни и некомплоцирани вежби, а сепак многу ефикасни. Fundamentals are the key for progress! Слушајте детално објаснување, гледајте за пример и почнете со процесот.

Image 00:58:07

Upper body

Што се случува кога ќе споиме склекови и тренинг на интервали? Точен одговор - максимално потење. Овој тренинг е фокусиран околу горниот дел на телото. Поделен на интервали, овој тренинг ќе ти дозволи да го пронајдеш ТВОЈОТ максимум и ниво на интензитет. Сакаш да следиш прогрес? Забележи колку повторувања ќе оствариш од вежбите и спореди ги со последната недела од програмата!

Image 00:57:07

High impact conditioning

Кратко и слатко - 30 минути посветени единствено на кондиција. Колку ли burpees ќе направиме денес? Уклучи се, расположи се, и дознај!

Image 00:50:07

Total body

Спремни ли сте да гори цело тело? За крај на недела имате total body workout! Вежби за цело тело кои ќе ги активираат сите мускули и имаат кардио ефект. Динамичен тренинг од 60 минути кој ќе ви го крене расположението и ќе ве направи да се чувствувате поексплозивни. Уклучи фокус и пушти се во roller coaster!

© Кинетикс Фитнес 2021