Kinetics Originals Vol. 2

Зајакни сила, развиј поголема издржливост и зголеми ja флексибилностa!

Опис

Со програмата Kinetics Originals ќе постигнеш повисоко ниво на целокупниот фитнес на твоето тело. Од поосновни движења на почетокот, со развојот на програмата низ месеците ќе успееш да ги изведеш и најнапредните вежби. Kinetics Originals е прогресивна програма за сопствена тежина, приспособлива на сите нивоа на спремност. Претходно познавање на основите е пожелно. Со четири тренинзи неделно и без посебни реквизити во првите месеци, ќе ги опфатиш сите мускулни групи. За да ти овозможиме континуиран прогрес - секој нареден месец содржи тренинзи потешки од претходните. Дополнително, со текот на времето ќе внесуваме основни реквизити (ластик, тегови) за да те предизвикаме дополнително.

Image 00:52:38

Lower body blast

Целосна активација на долниот дел преку комбинација од статични и експлозивни движења. Те очекуваат нови динамични комбинации!

Image 01:03:38

Upper body pump

Микс од статични вежби кои ќе го активираат секое мускулче во горниот дел од телото. После тренингов може да се чувствувате како baby hulk!

Image 00:55:38

Glutes burnout

Силни глутеални мускули значат подобар атлетски перформанс, здрав ‘рбет и грб, како и намалена шанса за повреда. Затоа, заслужуваат посебен тренинг. Активирај го целиот задник и задната ложа и ангажирај ги мускулите до максимум!

Image 00:46:38

Full body smash

Неделата ја завршуваме со кружен тренинг за цело тело. Динамични вежби кои се вртат во неколку етапи. Целта е да се погоди секој мускул на телото со посебен акцент на горен дел и стомак. Исто така се предвидува енормно топење и покачување на издржливост. Имајте забавен тренинг!

Image 00:52:38

Lower body blast

Целосна активација на долниот дел преку комбинација од статични и експлозивни движења. Те очекуваат нови динамични комбинации!

Image 01:03:38

Upper body pump

Микс од статични вежби кои ќе го активираат секое мускулче во горниот дел од телото. После тренингов може да се чувствувате како baby hulk!

Image 00:55:38

Glutes burnout

Силни глутеални мускули значат подобар атлетски перформанс, здрав ‘рбет и грб, како и намалена шанса за повреда. Затоа, заслужуваат посебен тренинг. Активирај го целиот задник и задната ложа и ангажирај ги мускулите до максимум!

Image 00:46:38

Full body smash

Неделата ја завршуваме со кружен тренинг за цело тело. Динамични вежби кои се вртат во неколку етапи. Целта е да се погоди секој мускул на телото со посебен акцент на горен дел и стомак. Исто така се предвидува енормно топење и покачување на издржливост. Имајте забавен тренинг!

Image 00:52:38

Lower body blast

Целосна активација на долниот дел преку комбинација од статични и експлозивни движења. Те очекуваат нови динамични комбинации!

Image 01:03:38

Upper body pump

Микс од статични вежби кои ќе го активираат секое мускулче во горниот дел од телото. После тренингов може да се чувствувате како baby hulk!

Image 00:55:38

Glutes burnout

Силни глутеални мускули значат подобар атлетски перформанс, здрав ‘рбет и грб, како и намалена шанса за повреда. Затоа, заслужуваат посебен тренинг. Активирај го целиот задник и задната ложа и ангажирај ги мускулите до максимум!

Image 00:46:38

Full body smash

Неделата ја завршуваме со кружен тренинг за цело тело. Динамични вежби кои се вртат во неколку етапи. Целта е да се погоди секој мускул на телото со посебен акцент на горен дел и стомак. Исто така се предвидува енормно топење и покачување на издржливост. Имајте забавен тренинг!

Image 00:52:38

Lower body blast

Целосна активација на долниот дел преку комбинација од статични и експлозивни движења. Те очекуваат нови динамични комбинации!

Image 01:03:38

Upper body pump

Микс од статични вежби кои ќе го активираат секое мускулче во горниот дел од телото. После тренингов може да се чувствувате како baby hulk!

Image 00:55:38

Glutes burnout

Силни глутеални мускули значат подобар атлетски перформанс, здрав ‘рбет и грб, како и намалена шанса за повреда. Затоа, заслужуваат посебен тренинг. Активирај го целиот задник и задната ложа и ангажирај ги мускулите до максимум!

Image 00:46:38

Full body smash

Неделата ја завршуваме со кружен тренинг за цело тело. Динамични вежби кои се вртат во неколку етапи. Целта е да се погоди секој мускул на телото со посебен акцент на горен дел и стомак. Исто така се предвидува енормно топење и покачување на издржливост. Имајте забавен тренинг!

© Кинетикс Фитнес 2021