Kinetics Originals Vol. 3

Зајакни сила, развиј поголема издржливост и зголеми ja флексибилностa!

Опис

Со програмата Kinetics Originals ќе постигнеш повисоко ниво на целокупниот фитнес на твоето тело. Од поосновни движења на почетокот, со развојот на програмата низ месеците ќе успееш да ги изведеш и најнапредните вежби. Kinetics Originals е прогресивна програма за сопствена тежина, приспособлива на сите нивоа на спремност. Претходно познавање на основите е пожелно. Со четири тренинзи неделно и без посебни реквизити во првите месеци, ќе ги опфатиш сите мускулни групи. За да ти овозможиме континуиран прогрес - секој нареден месец содржи тренинзи потешки од претходните. Дополнително, со текот на времето ќе внесуваме основни реквизити (ластик, тегови) за да те предизвикаме дополнително.

Image 00:53:29

Lower body

Тренинг за нозе на почеток на месец за да нема плачки. Или можда и ќе има? Дали сте спремни за овој џиновски суперсет во 3 круга? Одговорот ќе го дознаете во оваа епизода.

Image 01:03:29

Upper body

Додаваме нов реквизит во нашиот арсенал - во овој тренинг ќе користиме пешкир за целосна активација на грбот. Дополнително, ќе работиме на различни видови склекови и вежби кои ги таргетираат сите мускули на рацете.

Image 00:43:29

Conditioning

Кондициони вежби и кардио со умерен интензитет? О, да. Твојата задача за денес е да се движиш брзо со правилна форма. Резултатот може да биде само подобрено расположение!

Image 00:53:29

Total body

Земи си книги и ранец, остави Сони, време е за школо, ѕвончето ѕвони! Имате тренинг за цело тело а реквизит ќе ви игра ранец полн со книги. Кој кажа дека за добар тежински тренинг се потребни тегови?

Image 00:53:29

Lower body

Тренинг за нозе на почеток на месец за да нема плачки. Или можда и ќе има? Дали сте спремни за овој џиновски суперсет во 3 круга? Одговорот ќе го дознаете во оваа епизода.

Image 01:03:29

Upper body

Додаваме нов реквизит во нашиот арсенал - во овој тренинг ќе користиме пешкир за целосна активација на грбот. Дополнително, ќе работиме на различни видови склекови и вежби кои ги таргетираат сите мускули на рацете.

Image 00:43:29

Conditioning

Кондициони вежби и кардио со умерен интензитет? О, да. Твојата задача за денес е да се движиш брзо со правилна форма. Резултатот може да биде само подобрено расположение!

Image 00:53:29

Total body

Земи си книги и ранец, остави Сони, време е за школо, ѕвончето ѕвони! Имате тренинг за цело тело а реквизит ќе ви игра ранец полн со книги. Кој кажа дека за добар тежински тренинг се потребни тегови?

Image 00:53:29

Lower body

Тренинг за нозе на почеток на месец за да нема плачки. Или можда и ќе има? Дали сте спремни за овој џиновски суперсет во 3 круга? Одговорот ќе го дознаете во оваа епизода.

Image 01:03:29

Upper body

Додаваме нов реквизит во нашиот арсенал - во овој тренинг ќе користиме пешкир за целосна активација на грбот. Дополнително, ќе работиме на различни видови склекови и вежби кои ги таргетираат сите мускули на рацете.

Image 00:43:29

Conditioning

Кондициони вежби и кардио со умерен интензитет? О, да. Твојата задача за денес е да се движиш брзо со правилна форма. Резултатот може да биде само подобрено расположение!

Image 00:53:29

Total body

Земи си книги и ранец, остави Сони, време е за школо, ѕвончето ѕвони! Имате тренинг за цело тело а реквизит ќе ви игра ранец полн со книги. Кој кажа дека за добар тежински тренинг се потребни тегови?

Image 00:53:29

Lower body

/

Image 01:03:29

Upper body

Додаваме нов реквизит во нашиот арсенал - во овој тренинг ќе користиме пешкир за целосна активација на грбот. Дополнително, ќе работиме на различни видови склекови и вежби кои ги таргетираат сите мускули на рацете.

Image 00:43:29

Conditioning

Кондициони вежби и кардио со умерен интензитет? О, да. Твојата задача за денес е да се движиш брзо со правилна форма. Резултатот може да биде само подобрено расположение!

Image 00:53:29

Total body

Земи си книги и ранец, остави Сони, време е за школо, ѕвончето ѕвони! Имате тренинг за цело тело а реквизит ќе ви игра ранец полн со книги. Кој кажа дека за добар тежински тренинг се потребни тегови?

© Кинетикс Фитнес 2021