Power Mix Yoga

Подобри го држењето на телото, балансот и работи на силата и флексибилноста.

Опис

Со POWER YOGA програмата на Ивана Стаменковска која е долгогодишна сертифицирана јога инструкторка ќе пробате да ги надминете вашите граници и да го предизвикате вашето тело на нешто сосема поинакво. Фитнес пристапот кон часови добро ќе ве испоти и ќе бара од вас континуитет во вежбањето со цел да напредувате во понапредни асани во наредните месеци. Целиме кон победување на физичкиот но и менталниот замор со забавни и функционални часови.

Image 00:40:13

Strength and Balance

Овој час е креиран со цел да ја подобриме силата и работиме кон подобар баланс. Интензивните 40 минути ќе го зацврстат вашето тело и добро ќе ве испотат низ креативно flow.

Image 00:38:13

Flexibility

Очекувајте добро да се истегнете и да се почувствувате многу полесни по завршетокот на часот. Фокусот е целосно посветен на флексибилноста. Асаните/ положбите варираат со својата тежина па не се обесхрабрувајте ако се тешки туку вратете се повторно за да ги усовршите.

Image 00:37:13

Let's twist again!

Твистови или ротација на торзото се добро познати движења за истегнување на мускулите на грбот. Се верува дека ја подобруваат дигестијата и прават комплетен детокс на телото. Ако си од оние кои поголемиот дел од времето го поминуваат на столче овој краток но ефективен час е за тебе!

Image 00:40:13

Strength and Balance

Овој час е креиран со цел да ја подобриме силата и работиме кон подобар баланс. Интензивните 40 минути ќе го зацврстат вашето тело и добро ќе ве испотат низ креативно flow.

Image 00:38:13

Flexibility

Очекувајте добро да се истегнете и да се почувствувате многу полесни по завршетокот на часот. Фокусот е целосно посветен на флексибилноста. Асаните/ положбите варираат со својата тежина па не се обесхрабрувајте ако се тешки туку вратете се повторно за да ги усовршите.

Image 00:37:13

Let's twist again!

Твистови или ротација на торзото се добро познати движења за истегнување на мускулите на грбот. Се верува дека ја подобруваат дигестијата и прават комплетен детокс на телото. Ако си од оние кои поголемиот дел од времето го поминуваат на столче овој краток но ефективен час е за тебе!

Image 00:40:13

Strength and Balance

Овој час е креиран со цел да ја подобриме силата и работиме кон подобар баланс. Интензивните 40 минути ќе го зацврстат вашето тело и добро ќе ве испотат низ креативно flow.

Image 00:38:13

Flexibility

Очекувајте добро да се истегнете и да се почувствувате многу полесни по завршетокот на часот. Фокусот е целосно посветен на флексибилноста. Асаните/ положбите варираат со својата тежина па не се обесхрабрувајте ако се тешки туку вратете се повторно за да ги усовршите.

Image 00:37:13

Let's twist again!

Твистови или ротација на торзото се добро познати движења за истегнување на мускулите на грбот. Се верува дека ја подобруваат дигестијата и прават комплетен детокс на телото. Ако си од оние кои поголемиот дел од времето го поминуваат на столче овој краток но ефективен час е за тебе!

Image 00:40:13

Strength and Balance

Овој час е креиран со цел да ја подобриме силата и работиме кон подобар баланс. Интензивните 40 минути ќе го зацврстат вашето тело и добро ќе ве испотат низ креативно flow.

Image 00:38:13

Flexibility

Очекувајте добро да се истегнете и да се почувствувате многу полесни по завршетокот на часот. Фокусот е целосно посветен на флексибилноста. Асаните/ положбите варираат со својата тежина па не се обесхрабрувајте ако се тешки туку вратете се повторно за да ги усовршите.

Image 00:37:13

Let's twist again!

Твистови или ротација на торзото се добро познати движења за истегнување на мускулите на грбот. Се верува дека ја подобруваат дигестијата и прават комплетен детокс на телото. Ако си од оние кои поголемиот дел од времето го поминуваат на столче овој краток но ефективен час е за тебе!

© Кинетикс Фитнес 2021